DriveteQ Cardanas Service

DriveteQ Cardanas Service heeft zich ontwikkeld tot een van de toongevende bedrijven in de aandrijfas- en koppelingsindustrie. Door onze samenwerking met gerenommeerde gecertificeerde fabrikanten en dienstverlenende bedrijven in heel Europa,  is bijna elke denkbare aandrijfas en koppeling leverbaar. Wij kunnen op iedere vraag, onder andere door onze eigen  2D/3D-CAD ontwerpafdeling, een passend advies geven.

DriveteQ Cardanas Service heeft in het onderdelendepot meer dan 5000 verschillende onderdelen  op voorraad liggen waardoor we nagenoeg iedere aandrijfas, DIN, SAE of mechanica, kunnen produceren of repareren.

DriveteQ Cardanas Service is aangesloten bij EDS. EDS staat voor Europese Driveshaft Services en is opgericht in 2002 door de marktleider in de producerende aandrijfasindustrie. Het doel is kwaliteitsproducten met een hoge beschikbaarheid tegen eerlijke prijzen te garanderen. Dit handels- en servicemerk symboliseert de samenwerking tussen nationale en internationale partners.

Om alle werkzaamheden zoals fabricage, reparaties en revisies aan aandrijfassen en bewerkingen aan koppelingen ed te verrichten, hebben we 2 eigen professioneel ingerichte werkplaatsen. Hierdoor kunnen we onze reparaties en bewerkingen vakkundig uitvoeren.

Onze vestigingen bevinden zich in Duiven en Nieuwerkerk aan den IJssel.

DriveteQ Cardanas Service website

Schuiven naar boven
Translate >>