Over ons

Door onze affiniteit met groene energie hebben wij besloten de stap te zetten naar verticale windmolens. In de toekomst zullen zowel bedrijven als consumenten steeds meer afhankelijk worden van groene energie en hierin ook steeds meer zelfvoorzienend zijn.

Windmolen.net is er van overtuigd dat verticale windmolens de toekomst hebben vanwege de geringe formaten en geluidsproductie. Bovendien is het een overzienbare investering met een snel terugverdienmodel.

Wij maken gebruik van de nieuwste modellen welke uitgebreid getest zijn in windtunnels, voorzien zijn van CE- normering en vervaardigd zijn uit hoogwaardige materialen.

Het team van Driveteq Cardanas Service is gewend aan een persoonlijke benadering van elke klant. Dit willen wij doorzetten in onze nieuwe onderneming windmolen.net.

Dit is de reden dat wij er bewust voor hebben gekozen om zaken te doen met een kleinere fabrikant die hier dezelfde visie in heeft. Jiangsu Naier is de nr. 3 in China qua grootte en staat aan de top qua kwaliteit.

Innovatie en klantvriendelijkheid staan bij beide partijen hoog in het vaandel. Wij denken in oplossingen en niet in problemen!

Schuiven naar boven
Translate >>